APTUS® APTO-FLEX rágótabletta

Az ízületi porc és inak táplálását, regenerálódását támogató kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére. Nagytestű, sportoló, elhízott vagy idősebb kutyában, valamint a gyors növekedésű fajták kölyökkutyáiban az ízületek védelmére és regenerálódására, a mozgásképesség javítására. Ortopéd sebészeti beavatkozások, ízületi diszpláziák, oszteoartritisz, ortopéd eredetű fájdalom esetén könnyíti és gyorsítja a gyógyulást, támogatja az ízületek mozgékonyságát, lassítja az artrózis folyamatát.

Tulajdonságok:

Az egészséges ízületek számára nélkülözhetetlen MSM, hialuronsav, glükózamin mellett Mythocondrot is tartalmaz, amely egy innovatív, szabadalmaztatott gyártási technikával készült nem állati eredetű kondroitin-szulfát. A Mythocondro struktúrálisan megegyezik az ízületi folyadékban megtalálható kondroitinnel, biológiai hasznosulása pedig 43%-kal magasabb a hagyományos technikával előállított állati eredetű kondroitin-szulfáthoz képest.

Felhasználás:

Az alkalmazás időtartama függ az indikációtól és az Aptus® APTO-FLEX hatásától. Megelőzési célból 3 hónapos adagolást majd 1 hónapos kihagyást követően a ciklus ismételhető. Szükség esetén a készítmény élethosszig használandó.

Adagolás:

Macska és kutya 10 kg alatt:

Aptus® APTO-FLEX CHEW Mini 

0-5 kg 1/2 rágótabletta

6-10 kg 1 rágótableta

Közepes és nagy testű kutyák:

Aptus® APTO-FLEX CHEW

10-20 kg 1/2 tabletta

20-40 kg 1 tabletta

40-60 kg 1 és 1/2 tabletta

60 kg felett 2 tabletta

Az adagot ajánlott az első 4-6 hétben illetve szükség esetén megduplázni. Ha több, mint 1 rágótablettát ad kedvencének, adja az adagot 2 részletben - reggel és este.

Beltartalom:

Beltartalom

1 rágótabletta

1rágótabletta

CHEW MINI

CHEW

Glükózamin

200 mg

400 mg

MSM

150 mg

300 mg

Kondroitin szulfát

50 mg

100 mg

C vitamin

25 mg

50 mg

Hialuron sav

10 mg

20 mg

Mangán

5 mg

10 mg

testtömeg

6-10 kg

20-40 kg

Összetétel: 

zabliszt, sörélesztő, fermentációból származó glükózamin (13,3%), metil-szulfonil-metán (MSM) (10%), növényi alapú csirke íz (5%), pórsáfránymagolaj (Carthamus tinctorius), Mythocondro kondroitin-szulfát mitokondriális fermentációból (3,3%), citrus pektin, hialuronsav (0,7%)

Technológiai adalékanyagok:

antioxidánsok (tokoferol kivonatok növényi olajokból-1b306), gélképzők (gumiarábikum), emulgeálószerek (napraforgó lecitin), tartósítószerek (szorbinsav, proprionsav)

Csomagolás:

Aptus® APTO-FLEX CHEW Mini: 40 db rágótabletta

Aptus® APTO-FLEX CHEW: 50 db rágótabletta

Szabadon forgalmazható gyógyhatású készítmény.

Szobahőmérsékleten (25°C), száraz helyen tárolandó. Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Fagytól és közvetlen napsugárzástól óvni kell!
Gyermekektől és állatoktól elzárva tartandó!