APTUS® ORISOLVE külső hallójárat tisztító oldat

Aptus® ORISOLVE külső hallójárat tisztító oldat Az Aptus ORISOLVE a fül egészséges állapotának fenntartására valamint a külső hallójárat gyulladás kiegészítő kezelésére kifejlesztett készítmény. Összetevői révén oldja a fülzsírt, segíti az oldott fülzsír és egyéb szennyeződések eltávolítását, hámsejtoldó, bőrnyugtató és regeneráló hatású.

Felhasználási javaslat:

Tisztítás:
A fülkagylót gyengén húzza el a fejtől. Az így kiegyenesített hallójáratot töltse tele a fültisztító oldattal. A fülkagyló változatlan húzása mellett mintegy 2 percig óvatosan masszírozza a fültövet úgy, hogy az oldat a hallójáratban fel és lefelé mozogjon. Minél hosszabb ideig tart a masszírozás, annál jobb az eredmény. Ezután törölje le a látható folyadékot, majd hagyja, hogy az állat a fejét rázhassa és ismételten törölje szárazra a fület.
A fül- és külső hallójárat gyógykezelésének kiegészítésére:
Naponta 2x ismételje a fültisztítást a fentiek szerint a gyógykezelés teljes időtartama során. A gyógykezelés befejezését követően egy hónapon át hetente 1-3 alkalommal ismételje a fültisztítást.
A tisztítást követően a fül környékének szőrén megjelenő pelyhek a tisztítás során feloldódott fülzsírból származnak. A fülzsír a fültisztító alkohol tartalmának elpárolgása után pelyhekként ismét kiválik a szőrön.

Adagolás és az alkalmazásmódja:

Külső használatra. A fül és a külső hallójárat tisztítására, az állat nagyságától függően 1-4 ml fülenként. Alkalmazás előtt fel kell rázni.

Figyelmeztetések:

A dobhártya sérülése esetén nem alkalmazható!

Eltarthatóság:

A gyártástól számított 36 hónap.

Tárolás:

Bontatlanul szobahőmérsékleten (25OC), száraz helyen tárolandó.
Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Felbontást követően 3 hónapon belül fel kell használni.
Fagytól és közvetlen napsugárzástól óvni kell.

Csomagolás:
Cseppentős polietilén üvegben, karton dobozban, 150 ml.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állatápolási célra!
Szabadon forgalmazható gyógyhatású készítmény.
Nyilvántartási száma: 228/1/2011 MgSzH ÁTI (150 ml)